WECANDANCE maakt stagehosts en line-up bekend

WECANDANCE maakte zonet bekend met welke organisaties ze de volledige line-up opstelden. Deze partners hosten ook elk een podium tijdens het festival dat op 13 en 14 augustus doorgaat op het strand van Zeebrugge. Daarnaast werd ook de volledige line-up losgelaten op het publiek.

Kitsch Club en Magic brengen ons samen terug naar de roots van house, terwijl de Brusselse club Bloody Louis de beste hiphop van het moment voorziet. Voor zonnige house en/of diepe techno kan je terecht bij Roots Of Minimal en Nächtvøgels. Op zondag neemt Labyrinth Club de containerstage voor zijn rekening, waar je kan genieten van house met de focus op de onbekende subgenres. 

Villa Schweppes is nieuw, daar kan je terecht als je even wil ontsnappen aan het soms hoge tempo of gewoon iets nieuws wil ontdekken. De focus hier ligt op live voorstellingen en het vakantiegevoel. Op het festival is ook heel wat lekkers te vinden. Restaurants The Jane en Pure C maken jouw bordje klaar en vullen de maag met magie. 

Alle artiesten zijn nu ook bekend. Er zijn nog een paar opmerkelijke namen bij gekomen. Amelie Lens, die onlangs nog tekende op het label Second State en icoon Maribou State zijn nog twee mooie toevoegingen aan de affiche. Verder zien we nog heel wat dj's die er vorig jaar ook bij waren, zoals Tofke, Raw District, Faisal, Jean Le Rouge, Monsieur Moustache, Bafana en nog veel meer. De artiesten die aan de hoogste regionen van de affiche zijn toegevoegd zijn: Julio, Maribou State, Lovefingers, Bonnie Banane, Troyboi, Paolo Francesco en Dustin. De artiesten die al bekend waren kan je hier ontdekken.

Tickets en info voor het festival zijn nog steeds beschikbaar via de website van WECANDANCE.

Foto's: © WECANDANCE