Klub Goud opent binnenkort op 21ste verdieping A-Tower

Het gaat goed met het Antwerpse nachtleven. De voorbije jaren mocht de stad aan de Schelde heel wat nieuwe clubs verwelkomen en ieder weekend staan er heel wat internationale artiesten geprogrammeerd verspreid over de verschillende venues. Ook voor tijdelijke projecten wordt er ruimte gemaakt. Plein Publiek ontpopte zich tot één van de hotspots van het voorbije jaar en nu maken we kennis met Klub Goud in A-Tower!

Klub Goud is een pop-upclub in de alom bekende Antwerp-Tower, nu omgedoopt tot de A-Tower. Verspreid over de 24 verdiepingen van het gebouw zullen er verschillende invullingen gegeven worden aan de ruimtes. Op zondag 1 mei kan het Antwerpse publiek er al kennismaken met Bar Gloed, een bar en restaurant inclusief zonneterras op de de vierde verdieping van de legendarische toren. Een week later zal ook Klub Goud zijn deuren openen voor een 350-tal feestvierders. De club bevindt zich op de 21ste verdieping en biedt een fenomenaal uitzicht over Antwerpen. 

Tijdens het openingsweekend brengen de heren van SPEK hun feest naar Klub Goud, een feest dat al jaren een erg respectabele reputatie geniet binnen de Antwerpse gay-scene. Ook concepten als Nächtvogels kondigde al een editie aan in de nieuwste pop-uplocatie van de koekenstad. Ongetwijfeld gaan er nog heel wat andere welbekende organisaties uit het Antwerpse en de rest van Vlaanderen hun opwachting maken in deze nu al trendy pop-uplocatie.