Ontdek al het schoons op de line-up van HART Festival (6/05)

Komend weekend is het tijd voor het eerste volledige crowdfunded elektronische muziekfestival over de wereld. Hart opende in januari via Kickstarter een inzamelactie om zo een festival te kunnen organiseren dat zich specialiseert in house en techno. Zo geschiedde het en in korte tijd konden ze de drempel overschreiden en zamelden ze 31 726 euro in, verspreid over 370 pledgers. 

Ondertussen is het al bijna zover: de eerste editie van Hart Festival vindt deze vrijdag in Gent plaats. Tot 6 uur 's nachts zullen er twee zalen in het ICC zijn. Nadien kan je verder feesten in de Decadance of Niche. In de Greenhouse zullen een zestal dj's het feest warm houden met house. De Zwitser Deetron zal je omver blazen met zijn housebeats. Hij bracht vorig jaar zijn Believer EP uit, en daar was Fuzz Magazine uiterst tevreden over. Ook de Gentse heren Bafana en Lunår wagen hun kans met elk hun eigen set. 

In de Warehouse zal je hard kunnen gaan op techno. Grootste naam aanwezig hier is Ben Sims, de Londense producer die al een tijdje meegaat en ondertussen maar liefst dertien albums uitbracht. Hij brengt erg dansbare schijfjes die het uiterste van je ledematen vragen. Ook de Amerikaan Developer zal zijn technoplaten doorheen de Warehouse laten donderden!

België wordt eveneens vertegenwoordigd in de Warehouse, en dat door Pete Howl. Pete is één van de aanvoerders van de Gentse technoscene, en resident in Decadance. Hij is vooral bekend voor zijn indrukwekkend lange sets. Hij zal je dan daarenboven verder vermaken op de afterparty in de Decadance

Een gewoon ticket voor het festival kost je zo'n 29 euro, voor de afterparty zal je 6 euro meer moeten bijleggen. Bekijk zeker de volledige line-up of gewoon hieronder! 

 

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel