Tomorrowland live in zeven landen met Unite-stages

Dat niet iedereen er bij kan zijn in De Schorre tijdens dat magische weekend in juli is een open deur intrappen. Veel liefhebbers zijn verplicht om zich in rave-outfit achter hun laptop te nestelen en via YouTube hun favoriete dj’s aan het werk te zien. Dat moet ook anders kunnen, dachten ze bij Tomorowland.

Vorig jaar kregen Mexico en India al de primeur maar vanaf dit jaar krijgen fans in maar liefst zeven landen over de hele wereld de kans om het festival live te volgen tijdens één van de Unite-shows. In Japan, Colombia, Duitsland, Zuid-Afrika, Israël, Mexico en India zullen plaatselijke mini-Tomorrowland-podia de dj-sets van de Tomorrowland Mainstage uitzenden. Via de Unite spiegel kijkt de wereld naar Tomorrowland.

De fans dansen niet enkel op de beats van de livestream, ze worden daarnaast ook getrakteerd op live dj-sets op datzelfde lokale Unite-podium. Wie er zal draaien is nog niet bekend, maar als we de beelden van vorig jaar in India mogen geloven dan beloven ook de Unite-events stevig vuurwerk. Hieronder alvast de aftermovie van Unite 2015.