Fuzz Exclusief: Leesa - Coachan (Preview)

Leesa en Taub Recordings hebben al een heftige voorhistorie met elkaar. Zo prijkte Lisa al op line-ups van Taub-events in het verleden, maar ook op het kersverse Lust Outdoor staat ze geprogrammeerd. Het logische vervolg, zo lijkt het toch, is een eigen release op Taub Recordings. Op 3 juni zal ze er haar tweedelige Coachan/Gloom EP uitbrengen. Wij kregen exclusief een preview van dat eerste nummer!

In 2012 verscheen Leesa al op onze radar met haar nummer Niko via het Gentse Atmosphere Records. Enkele jaren later op hetzelfde label bespraken we haar So I Smile EP, waarbij een hoog Dusky-gehalte naar boven kwam. Ondertussen heeft ze al zo'n 5 EP's aan het licht gebracht bij het Gentse label trouwens!

Er is dus nu nieuw werk in de pijplijn en dat kreeg de naam Coachan/Gloom EP. Niet op Atmosphere deze keer, maar wel op het Limburgse Taub Recordings. Ter gelegenheid van Lust Outdoor op 28 mei, waar je bij ons al meer kon over lezen, mogen we jullie een exclusieve preview geven van het nieuwe nummer Coachan. Groovy, housy, en een vocal die past bij deze eerste echte zonnestralen van het jaar.

Er zijn trouwens maar 500 pre-sale tickets beschikbaar voor Lust Outdoor, waarvan al de helft de deur uit is. Dus als je nog wil gaan op 28 mei, wees snel!

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel