Laetho onthult heel wat nieuw werk

Het is even wat stiller geweest rond Laetho, maar de West-Vlaming heeft nu toch weer wat nieuw werk online geplaatst. De voorbije maand loste de producer twee nieuwe originals én een remix. Zo zien we het graag!

Beginnen doen we met Ishizu een future bass-track in de typische stijl die we van Laetho gewoon zijn. Zwerige synthesizers aangevuld met korte vocal samples en kristalheldere drumpatronen. Het nummer is gratis en voor niets te downloaden via de man zijn SoundCloud

Dat Laetho het internationaal goed doet, wisten we al langer. Zijn muziek viel trouwens in de smaak bij de Amerikanen van Bronze Whale. Het duo, dat afkomstig is uit Austin (Texas), bracht het voorbije jaar hun debuut-EP War Of Art uit en klopten aan bij hun Belgische collega voor een remix van Love To Feel. Ook deze remix kan je gewoon downloaden op SoundCloud.

Last but not least is Challenges, een original die Laetho maakte voor de nieuwe Hebinomichi EP. Hebinomichi is een collectief van producers over de hele wereld met een passie voor het genre future bass. Op deze gratis EP kan je ook nog nieuwe muziek terugvinden van Dabow, Ahh OohAwoltalk & Jupe en nog heel wat andere talentvolle muzikanten. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel