Red Bull Thre3Style is in het land

Op woensdag 18 mei komt Red Bull Thre3style opnieuw naar ons land. De iconische Gentse club en café Charlatan dient als strijdtoneel voor deze internationale turntablism wedstrijd. De winnaar van de nationale voorronde krijgt de eer om ons land te vertegenwoordigen op het officieuze wereldkampioenschap in Santiago, Chili. 

De zes deelnemers krijgen ieder 15 minuten de tijd om zichzelf te bewijzen aan het kritische Charlatanpubliek en de zelfs nog wat kritischere jury. Aan het hoofd van de jury staat dit jaar de Gentse legende TLP aka Troubleman, hij wordt bijgestaan door ESKEI83 (wereldkampioen 2014) en BYTE (wereldkampioen 2015). Zij geven een score aan de hand van songkeuze, edits, mash-ups, creativiteit, mixtechniek, podiumprésence en interactief met het publiek. 

De Belgische kanshebbers op een ticket voor de Red Bull Thre3style finale in Chili zijn dit jaar Madfingaz, 2KG, Cross, Kartezki, ND en Rakka. Zes dj's die het beste van zichzelf gaan geven in een nu al zenuwslopende wedstrijd. De opnames van de online preselectie kunnen bekenen worden via volgende link. Good luck guys!