Edu Imbernon brengt bezoek aan danstempel La Rocca (22/05)

La Rocca staat al lang bekend als dé place to be voor houseliefhebbers die na een zwaar weekend nog niet uitgedanst zijn op zondagavond. Ook komende zondag (22 mei) nodigt de club een internationale topper uit. Niemand minder dan Valenciaan Edu Imbernon brengt een bezoek aan de legendarische danstempel in Lier. 

Edu Imbernon is een gevestigde waarde binnen de wereld van de diepere housevarianten. De Spanjaard geboren in Valencia brak reeds in 2008 door bij het internationale publiek. Zijn samenwerking met bevriende producer Coyu El Baile Aléman werd door Beatport verkozen tot de beste underground track van het jaar 2009. Naast een heel arsenaal aan eigen producties verzorgde Edu Imbernon remixes voor o.a. Hot Since 82, Pleasurekraft en The xx

Naast de headliner van dienst staan er ook opnieuw twee lokale helden op de line-up. Nico Morano, die het voorbije weekend de main stage van Extrema Outdoor nog in vuur en vlam wist te zetten, is opnieuw van de partij. Hij wordt bijgestaan door de longtime resident van La Rocca Dj Joeri. Alles samen de perfecte ingrediënten voor een top avondje dansen in Lierke Plezierke. 

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel