Herbeleef Extrema Outdoor 2016 dankzij deze opnames

Na een kleine week zijn we afgekickt van het muzikaal excellente weekend genaamd Extrema Outdoor Belgium. We waren er drie dagen aanwezig (lees onze reviews van dag 1, dag 2 en dag 3) en aanhoorden er tal van topsets van internationale kleppers, maar ook van tal van landgenoten. In de nasleep van het festival verschijnen er nu heel wat live vanop XOBE opgenomen sets. We bundelen ze even voor u!

Vrijdag

Forty Five

Van de Forty Five Stage is voorlopig enkel de opname van rosse vos en StuBru-resident Goldfox online te beluisteren.

Cafeina

Op vrijdag was Kölsch heer en meester op de Cafeina Stage. Jammer genoeg vinden we van hem (voorlopig) geen opname terug, maar zo goed als alle andere artiesten op die stage plaatste hun set wél online! Beluister hieronder de sets van Nico Morano, Roma, Niels Feijen en Larsson!

Desperados/FloorFiller

Van de 3e stage op vrijdag zijn voorlopig de sets beschikbaar van Jerrymore en medebezielers van het FloorFiller-verhaal: Joyhauser.

Zaterdag

IKON / Elrow

Op de IKON / Elrow Stage werden op zaterdag zo goed als alle sets opgenomen door het streamingsplatform be-at.tv. Veel plezier met de sets van Groove Armada, Gregor Tresher, Toni Varga, Mario Biani, Igor Vicente en Fred Hush!

Feestgedruis

Vanop het Feestgedruis-strand is op dit moment de uitstekende openingsset van Deltano online te vinden.

Disco Dasco

Ook op Disco Dasca werden sets opgenomen, zoals die van Alec!

Zondag

Red Bull Elektropedia

Van de Red Bull Elektropedia Main Stage op XOBE16 zijn er voorlopig geen opnames beschikbaar van de grote kanonnen. Amelie Lens filmde wel een stukje van haar set en ook Urban C zijn set is online te vinden.

La Rocca / Ants

Net zoals zaterdag het geval was voor de IKON / Elrow stage, werden op zondag nagenoeg alle sets opgenomen vanop de La Rocca / Ants stage. Enkel Eats Everything zijn set kunnen we voorlopig nog niet bekijken. Maar wat deert het, als je sets van Nic Fanciulli, Andrea Oliva, Los Suruba, Tapesh, Jan Van Biesen en Phil Monday kan beluisteren?

Feestgedruis

Ook op zondag werden enkele sets vanop het Feestgedruis-strand opgenomen. Voorlopig zijn aar de sets van Linear Straight en Ishtar & Dennlav beschikbaar.

Desperados / Defected

Neon opende er op zondag de debatten met een perfecte openingsset die we nu ook online kunnen terugvinden.

Vaag Arena

Club Vaag had ook een eigen stage op Extrema Outdoor, van waar we ondertussen DJ Dunya zijn set kunnen online vinden.

Aperol Spritz

Aperol Spritz had een eigen kleine setting ter beschikking, waar Christian82 speelde.

Op naar volgend jaar dus!

Foto's: © NACHTSCHADUW / Extrema Outdoor