Boat Parties bekend gemaakt voor Dimensions Festival

Het Kroatische Dimensions Festival heeft weer een leuke aangekondiging gedeeld omtrent hun niet zo alledaagse vijfdaags festijn. 

Het festival had al bekend gemaakt dat je woensdag 23 augustus Massive Attack in het amfitheater kon meemaken. De dagen nadien, tot 29 augustus, kan je genieten van een gevarieerde top line-up met namen zoals Richie Hawtin, Ben Clock, Mala, Larry Heard, Moodymann, Daniel Avery en zo verder. Nu komen ze dus op de proppen met hun line-up van de al maar meer legendarisch wordende boatparties. 

Daarbij zijn ook enkele Belgen van de partij. Eerst en vooral heeft Ampere de eer gekregen om op vrijdag 26 augustus drie uur te vertoeven op een boot waarmee allicht een mooie zonsondergang gepaard zal gaan. Twee van de residents, Joachim en Hemer, mogen aan de zijde van Ryan Elliot en K'Alexi Shelby de gasten hun kunnen laten zien.

De tweede Belgische boot wordt gehost  door We Bring You. Hier mag resident Borealis zich van hun beste kant laten zien naast Chicago house man, Rahaan. Op die Very Special Guest moeten we helaas nog even wachten. 

Hier nog even het volledige overzicht van alle boatparties waarbij namen als Ben UFO, Midland en Space Dimension Controller wel uitspringen. Wil jij ook deel uitmaken van een onvergetelijk boottochtje, wacht dan niet te lang met je tickets te bestellen. Hieronder kan je nog een kort stukje over hoe het er vorig jaar aan toe ging, vinden.