Laundry Day geeft een voorproever in Café d'Anvers (28/05)

Eind april werd de eerste lading namen voor Laundry Day bekend gemaakt en vandaag werd Netsky als absolute headliner aangekondigd. Hierbij werd de bedoeling al duidelijk dat bezieler Luc Carpentier terug meer nadruk op de liefde voor muziek wilde leggen. Want daar begon het bij. Met die gedachte in het achterhoofd was het misschien al eens tijd voor een voorproever dachten ze. Waarom dit weekend, 28 mei, niet aankloppen bij nog zo'n plaats waar het eveneens allemaal begon uit liefde voor muziek? We hebben het inderdaad over Café d'Anvers. Daarnaast volgt in juni ook nog een avond in Søndag.

September 3 2016 Middenvijver Antwerp Join us: on.fb.me/1Mbr9sH
Geplaatst door Laundry Day op donderdag 7 januari 2016

Bij deze voorproever zal de was ook letterlijk worden buiten gehangen aangezien de kerk in Laundry Day style wordt ingekleed. Die was bestaat uit kledij van de crew en alle gevonden kledingstukken die afgelopen jaren niet werden opgehaald. Na deze editie wordt alle kleding aan het goede doel gedoneerd. Moest je dus in de afgelopen periode iets kwijtgespeeld zijn, now is your time! 

Naast de stages op Tomorrowland, Ostend Beach en Aftrsun heeft Café d'Anvers op 3 september ook nog één op Laundry Day. De EVOKE stage zal te beschouwen zijn op Linkeroever. Café d'Anvers legende, Smos,  zal een speciale reünie-set spelen met Baby-B, net zoals in de befaamde Paradise dagen maar dan wel op een andere stage. 

Op zaterdag 28 mei staat er ook wat moois op het programma. Die liefde voor muziek moet wel samengaan met de liefde voor talenten van eigen bodem. Zo is GoldFFinch het paradepaardje van de avond die in teken staat van hun wekelijks concept #TPIA. De heren releaseten al op TURBO Recordings, Get Physical, Innervisions, Toolroom,... Met hun donker eigenwijze sound zal het daar weer stevig beven. 

Samen met de residents Chantal en Michael Thoelen zorgen zij voor de perfecte aanvulling. Chantal met haar melodieuze warm up sounds en Thoelen met zijn arsenaal aan stevige tech/minimal heavyhitters. Jouw ticket kan je voor slechts €7 verkrijgen op hun website

Naast een eerste avond in Café d'Anvers volgt in juni ook nog een event in de West-Vlaamse club Søndag. Daar nodigt Café d'Anvers op zondag 19 juni eveneens GoldFFinch uit, aangevuld met Bollen & Fichtner en residents Endove en Sous.