Tresor viert 25-jarig bestaan met eerste festival

De legendarische, Berlijnse club Tresor blaast 25 kaarsjes uit dit jaar. Omdat te vieren organiseren ze voor de eerste keer in hun bestaan een eigen festival. Het zal plaatsvinden van 21 tot 24 juli in de club zelf, maar ook op de andere verdiepingen van het Kraftwerk-gebouw. Over de line-up weten we ondertussen ook meer!

Tresor heeft in die 25 jaar altijd gestaan voor kwaliteitsvolle elektronische muziek, en dat is op hun festival niet anders. De Duitsers wisten spraakmakende dj's vast te leggen voor hun line-up. Vooral live-acts als Juan Atkins, Moritz von Oswald (als Borderland), DJ Pete & Sleeparchive en Regis & James Ruskin doen ons al water in de mond krijgen. Daarnaast zullen ook DBX, Surgeon, Arpanet en Mike Dehnert live spelen.

Op het vlak van dj's is het trouwens niet veel minder: Robert Hood, Ellen Alien, Fumiya Tanaka, Moritz von Oswald, Jonas Kopp, Pacou, DJ Deep, Donato Dozzy, Dasha Rush, Patrice Scott, Objekt, Dj Stingray, Claudia Anderson & DJ Hell. Hier zullen ongetwijfeld nog namen aan toegevoegd worden.

Meer informatie over het festival en tickets zijn beschikbaar op hun website. Om een idee te krijgen, voor € 60 kan je naar alle dagen gaan. De 'Home of Techno' is nog steeds erg sterk bezig met andere woorden!

Hieronder de docu The Story of Tresor voor de geïnteresseerden: