Labyrinth blijft deze zomer toch OPEN

Labyrinth Club maakte onlangs bekend dat het na hun Season Closing op 25 juni toch niet helemaal zal sluiten deze zomer. De club zelf zal weliswaar zijn deuren niet openstellen voor het publiek, maar ze zorgen voor een waardig alternatief: Labyrinth OPEN. Je kan er terecht voor een fijne portie house en techno in openlucht én dat op elke zondag in juli en augustus. De exacte locatie wordt vooralsnog nog niet bekendgemaakt, maar de crew achter Labyrinth liet al weten dat het in de buurt van de gebouwen aan Area V zal zijn.

De inkleding van Labyrinth OPEN zal minder donker zijn dan in de club. Het is tenslotte zomer, maar men werkt opnieuw samen met een aantal designers om voor de nodige, kunstige toets te zorgen. Indien de grillen der natuur uw plannen in het roet gooien om een donkerder tintje te vergaren, blijft Labyrinth ook nog open. Mits een kleinere bezetting waardoor u niet nat hoeft te worden natuurlijk!

Ook muzikaal vindt er een kleine verandering plaats. Alles wat donker is, mag even opgeborgen worden voor house en techno die iets lichter verteerbaar is. Artiesten konden we nog niet ontfutselen, maar er zullen voornamelijk lokale artiesten en residents van de Labyrinth-familie op de line-ups prijken. Buitenlandse headliners zijn nog in onderhandeling! 

De eerste editie van Labyrinth OPEN vindt plaats op 3 juli met Igor Vicente, DkA, Raw District en Kapibara