Time Warp aan de Kroatische kust: Sonus Festival 2016!

Alle hens aan dek want Sonus Festival strijkt van 21 tot en met 25 augustus opnieuw neer op de idyllische stranden van het eiland Pag in Kroatië. Het jongste broertje uit de Cosmopop-familie (denk Time Warp, Love Family Park en Fade In Festival) pakt uit met een line-up om veel meer dan enkel u tegen te zeggen.

Niet minder dan vijf dagen en nachten lang wordt Zrce Beach omgetoverd tot het Mekka voor de liefhebbers van alles wat nog maar in de buurt van house of techno komt. Beachclubs, bootparty's of afterparty's met de grootste namen uit de scene, ze gelden alle drie als dagelijkse kost voor de bezoekers van Sonus Festival. Wij stellen voor u alvast een ideaal vijfdelig feestschema op! 

Opwarmen met Bella Sarris

Ons ideale festival starten we met een zonovergoten set van Bella Sarris. De uit Australië afkomstige DJ schopte het de voorbije jaren tot een vaste waarde op de Enter.-feesten van Richie Hawtin op Ibiza. Bella verzorgt voor ons de perfecte warm-up set bij aankomst op het festival. 

De duisternis in met Rødhåd 

Tijd voor een stevige brok techno met Rødhåd als leverancier van dienst. De roodharige Duitser groeide op korte tijd uit tot een vaste waarde binnen de scene. Zijn unieke interpretatie van het genre ontwikkelde zich tot een nieuwe meer atmosferische variant op beukende techno. Rødhåd begeleidt ons op zijn eigen manier door de Kroatische nacht! 

Feesten op een boot met Seth Troxler 

Een boot vol dansende lichamen uit alle hoeken van Europa met aan het roer niemand minder dan kapitein Seth Troxler. Wie de legende uit Detroit al eens aan het werk gezien heeft (bijvoorbeeld vorige maand op Extrema Outdoor), zal ons niet tegenspreken wanneer we zeggen dat dit een unieke ervaring is. Als dat maar niet uit de hand loopt... 

Zonsopgang met Dixon 

Wie kan er beter zorgen voor de meest memorabele zonsopgang dan de volgens Resident Advisor beste DJ ter wereld; Dixon. De grondlegger van het label Innervisions weet al jaren zijn hand te leggen op de meest dromerige house tunes van het verleden, heden en de toekomst. Dixon in Kroatië bij een prachtige zonsopgang in de vroege uurtjes? Yes please! 

De afterparty met Ricardo Villalobos en RPR Soundsystem 

Als het op lang doorhalen aankomt zijn we bij deze heren aan het juiste adres. Meermaals is al gebleken dat zowel Villalobos als de Roemenen Raresh, Rhadoo en Praslea zich de heersers van de afterparty's mogen noemen. Hun eigenzinnige maar groovy take op house en techno zorgt voor een feest dat nog dagen aan een stuk zou kunnen en mogen doorlopen. 

Benieuwd naar wat Sonus Festival nog allemaal te bieden heeft? Meer informatie en tickets zijn beschikbaar via de webiste van Sonus Festival. Check zeker ook onze review van de voorbije editieIn Sonus we trust