Skream maakt Boys Noize euforisch

Een tijdje geleden presenteerde de Duitse electrolegende Boys Noize zijn nieuwste album Mayday. Op dit album was ook het nummer Euphoria te vinden, een samenwerking tussen de Duitser en de New Yorkse rapper Remy Banks. Dit donkere technonummer werd nu geremixt door niemand minder dan Skream.

Dat Skream het dubsteppad verlaten heeft is inmiddels bekend, de laatste jaren lag zijn focus duidelijk op het maken van house en techno, zoals te merken is aan tracks als Litter, This Love en zijn remix voor Tiefschwarz. Het is bovendien niet de eerste keer dat hij in aanraking komt met Boysnoize Records, in 2014 bracht hij reeds het nummer Bang That uit op dit befaamde label.

Als een legende een andere legende remixt dan weet je dat er negen kansen op tien iets mooi uit de bus komt. De remix die Skream maakte voor Boys Noize is zonder al te veel aanpassingen toch minder zwaar. De diepe kick en stuiterende bleeps van het origineel maken plaats voor een heldere basslijn waardoor het nummer een stuk minder donker aanvoelt, terwijl de vocals gebruikt worden om een climax rond op te bouwen. Deze remix is vanaf heden te verkrijgen op Boysnoize Records.

Ontdek meer...Remix
Artiesten in dit artikel