Fuzz Exclusief: videopremière Ogris Debris - Brainfreeze

Vorige week verspreidde we nog het heugelijke nieuws dat Ogris Debris hun single Brainfreeze zal uitbrengen met een remix van Letherette (Ninja Tune) en een remix van Cid Rim (LuckyMe). Deze single is een voorloper op hun debuutalbum Constant Spring. Nu mogen we de videopremière van Brainfreeze op jullie loslaten!

Vandaag presenteert het Weense producersduo ons de erg mooie videoclip van Brainfreeze. Wij mogen de première alvast voor België brengen!

Ogris Debris koos voor Christoph Kuschnig als regisseur van hun eerste videoclip. Kuschnig studeerde af van de Columbia University's Graduate Film School. Vooral zijn kortfilm Hatch maakte heel wat indruk (trailer!) bij de lectoren en kreeg erna ook een vervolg op filmfestivals in Amerika en Europa. Christoph werd bovendien in 2012 genomineerd voor een Student Academy Award. Verder scoorden zijn kortfilms Eiko en Junkyard Jesús ook enorm goed bij recensenten!

De videoclip voor het vreselijk aanstekelijke Brainfreeze komt uit als promo voor de release van de single. De bundel zelf kan je vanaf 24 juni via Affine Records kopen op Bandcamp

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel