Tweede lading namen Horst Festival (9-10/09)

Na eerder deze maand Machinedrum & Julio Bashmore aan te kondigen, deelt het festival nu de volgende vijf muziekartiesten op hun huidige line-up. Lapalux, Soundstream, Up High Collective, The Black Madonna en Jordan Rakei zullen allemaal aanwezig zijn aan het idyllische kasteel van Horst

Een stevige start met meteen enkele knallers is alvast een voorbode op een vlammende, nieuwe editie. Zowel de Leuvense bass-mannen van Up High Collective als de Grammy-genomineerde Jordan Rakei met zijn alternatieve R&B zullen hun opwachting maken. 

Ook Soundstream en The Black Madonna moeten hier zeker niet voor onderdoen. Soundstream, een artiest met roots in in de Berlijnse techno, maar zich eveneens vaak vergrijpt aan house en disco. The Black Madonna is al lang geen onbekende meer voor wie de clubscene in Chicago wat volgt en heeft dan ook een volgeboekte festivalzomer voor haar. 

Als vijfde rest er dan nog Lapalux, die vorig jaar normaal al op Horst had gestaan, maar uiteindelijk van de line-up werd gehaald. Gelukkig is er nu de herkansing om deze beatsgrootmeester in levende lijve aan het werk te zien.

Dag- en combitickets zijn reeds verkrijgbaar op de website van Horst Festival