Love Family Park 2016: genieten van techno op Duitse bodem (02/07)

Zaterdag 2 juli gaat voor de 21ste keer Love Family Park door in Mainz, vlakbij Frankfurt. Waar anders dan in Duitsland zelf, kan je nog meer genieten van verschillende Duitse technohelden? 

Na een uitverkochte 20e editie vorig jaar met 23 000 bezoekers bewijst het festival dat het doorheen de jaren een gevestigde waarde is geworden bij onze oosterburen. Het is namelijk één van de langslopende open-air technofestivals van het land en ook dit jaar doen ze hun naam alle eer aan met toch wel een erg indrukwekkende line-up!

Dé zwaargewichten op de affiche zijn onder andere Carl Cox, Solomun, Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos en Sven Väth. Maar naast deze kleppers is er nog veel ander onbekend talent te ontdekken op de zes (!) verschillende stages van het festival. Achteraf kan er ook nog uitgebreid nagevierd worden op verschillende afterparty's in Mainz.

Met 30 verschillende techno- en house-acts en in het oog springende decors, belooft ook deze editie in het Messepark in Mainz een succes te worden.

Je kan je ticket al bemachtigen voor € 49, jammer genoeg vertrekt er vanuit België geen partybus. De trein- of autorit neemt een viertal uur in beslag, maar naar onze mening is die verplaatsing het wel waard!