Joris Voorn en Tale Of Us remixen Bob Moses

Vorig jaar bracht het Canadese duo Bob Moses hun gesmaakte debuutalbum uit op het Britse label Domino. Het werd zo'n succes dat het label nu besloot het album opnieuw uit te brengen, met enkele extra tracks, remixen en live versies erbij. Zo zullen Tale Of Us, Joris Voorn, RAC en A-Trak een remix verzorgen.

Na enkele EP's op Scissor & Thread werden de heren van Bob Moses opgepikt door het grote Domino. Op dit label volgde in 2015 het tienledige debuut Days Gone By, waarvan vooral de single Tearing Me Up internationaal lof oogste.

In navolging van het succes en een uiterst geslaagde tournee - zo gaven ze onlangs een fenomenaal optreden op Best Kept Secret - besloot de platenmaatschappij nu een Never Enough Edition van het album uit te brengen. Deze bevat de tien originele tracks, twee nieuwe nummers als Vinyl Bonus, vier remixen van respectievelijk Tale Of Us, Joris Voorn, RAC en A-Trak en vervolgens nog drie live versies en een akoestische track. De remixen van Tale Of Us en A-Trak zijn ondertussen al online te beluisteren.

Wie Bob Moses live aan het werk wil zien, kan nog tickets aanschaffen voor Pukkelpop, waar ze in augustus aantreden. De heruitgave van het album staat gepland op 19 augustus. 

Tracklist: 

01. Like It Or Not 
02. Talk 
03. Before I Fall 
04. Too Much Is Never Enough 
05. Tearing Me Up 
06. Keeping Me Alive 
07. Nothing At All 
08. Days Gone By 
09. Writing On The Wall 
10. Touch & Go 
11. She Don’t Mind (Vinyl Bonus) 
12. Here We Are (Vinyl Bonus) 
13. Like It or Not (Joris Voorn Remix) 
14. Tearing Me Up (A-Trak Remix) 
15. Tearing Me Up (Tale of Us Remix) 
16. Tearing Me Up (RAC Remix) 
17. Tearing Me Up (Live) 
18. Before I Fall (Live) 
19. Nothing At All (Live) 
20. Before I Fall (Acoustic) 

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel