Is dit een nieuwe Justice-track?

Het is alweer vijf jaar geleden sinds het Franse duo Justice nieuw studiomateriaal uitbracht. Daar lijkt nu verandering in te komen, nadat een opmerkzame fan een onuitgebracht nummer wist te Shazam'en tijdens een recente dj-set van labelbons Busy P.

Enkele weken terug palmde Sónar Festival opnieuw Barcelona in. Ed Banger-baas Busy P verzorgde er tezamen met labelgenoten Para One en Boston Bun een dj-set als het Ed Banger House Party-concept. Reddit-gebruiker Ronny_t37 vond het openingsnummer meteen de moeite waard om Shazam boven te halen, en die muziekherkenningsapp gaf een verrassend resultaat.

De app gaf te kennen dat Safe And Sound van Justice door de boxen knalde, een onuitgebracht nummer inclusief artwork met het gekende logo van de Parijzenaars. Daarnaast dook deze contractondertekening op en vertelde ook Boys Noize tijdens ons uitgebreid interview met de man dat Ed Banger heel wat nieuw werk klaarstaan heeft. Is dit de voorbode van een nieuw hoofdstuk van de Franse clique? Ontdek het nummer zelf tijdens de set van Busy P, de manager begint er z'n set mee.

UPDATE

Ondertussen liet Annie Mac het nummer al op de wereld los, Ed Banger heeft al artwork overgenomen op hun Facebook-pagina en Justice haalt het ook aan op hun sociale media. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat dit wel degelijk een nieuw nummer is.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags