Dave Clarke betrokken in auto-ongeval

Levende technolegende Dave Clarke is in Servië betrokken geraakt bij een auto-ongeval. Het ongeluk vond plaats na zijn set op Exit Festival. We hopen alvast dat de technobaron zijn sets op Dour en Tomorrowland niet in het gedrang komen en wensen hem een spoedig herstel!

I was snoozing in the back of the car and woke up being launched into the air. - Dave Clarke

Dave omschreef hoe hij in de lucht werd gekatapulteerd nadat zijn chauffeur een verlichtingspaal raakte. Beiden leken er zonder al te grote kleerscheuren vanaf te komen en Dave repte zich naar de luchthaven om zijn vlucht naar Amsterdam te halen.

Daar werd hij bij de dokter onderworpen aan een check-up. Dave liet weten vooral veel pijn te hebben zijn nek, rug, borst en armen. Normaal speelt Dave Clarke op donderdag 14 juli op Dour Festival en kan je hem op zondag 24 juli op Tomorrowland aan het werk zien. We wensen hem alvast het beste toe!

So far so good. But I am in a lot of pain in my neck, back, chest and arms. I dread the next few days/weeks. Really angry too, livid, perhaps that is good, weeks ahead of back specialists but I am alive. - Dave Clarke

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel