Maxim Lany trekt naar Sardinië

Gentenaar Maxim Lany - die onlangs lid werd van de Labyrinth Bookings-familie - trekt in augustus naar Sardinië! Op zondag 7 augustus keert hij met enkele bevriende artiesten terug naar het Italiaanse eiland waar hij eerder dit jaar zijn huwelijk vierde. Maxim Lany & Friends zullen er op het strand in Is Fradis Beach Club een evenement hosten. Fuzz Magazine wou er even het fijne van weten!

Als curator van zijn eigen label Lany Recordings en resident in The Jane heeft Maxim altijd al een fijne neus voor housetalent gehad en ook als producer heeft hij zelf zijn strepen reeds verdiend. Denk maar aan zijn releases op Bedrock, Kittball en King Street Sound. Nu vatte hij het idee op een nieuw concept uit de grond te stampen in Sardinië. We vroegen hem even wat uitleg!

Eerder dit jaar hebben we ons trouwfeest georganiseerd op Sardinië. Het was een prachtige locatie, waar we op het strand in Is Fradis Beach Club een feestje organiseerden. Het werd uiteindelijk een enorm succes, wellicht door de prachtige locatie op een relatief afgelegen strand, gecombineerd met het feit dat je op Sardinië weinig tot geen house-events hebt. Er is dus zeker een markt voor! We zullen eraan beginnen om 16u en gaan door op het strand tot middernacht.
- Maxim Lany

Op zondag 7 augustus organiseert Maxim er dit jaar een eerste evenement, waarbij hij goeie vriend Ante Perry meeneemt. Hij wist ons verder ook al toe te vertrouwen dat als deze editie een succes wordt, het plan is volgend jaar vijf data vast te leggen en het concept zo verder uit te bouwen. Bekijk hieronder alvast de teaser!

Teaser: © Michiel van Son / OWL Cinematography

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel