Habitat Festival zorgt voor gratis kunst en muziek in Leuven

Aan leuke initiatieven in de zomer ontbreekt het ons land zeker niet, inclusief het Leuvense Habitat Festival op 6 augustus. Het festival is ondertussen aan haar tweede editie bezig en combineert kunst, muziek en ondernemerschap voor en door jongeren.

Twee muziekpodia worden verbonden door een kunstroute met jong talent uit Leuven zelf. Het 'zelfkweek'-podium voor talenten van eigen bodem en de 'mainstage' voor internationale artiesten. Alvast een indrukwekkende line-up voor een nog steeds relatief nieuw initiatief. 

Internationale artiesten gaande van Kutmah, pionier in de LA-beat scene tot Wayne Snow, wiens doorbraak kwam na zijn feature op het debuutalbum van Max Graef.

Maar ook het lokaal talent wordt niet vergeten met onder andere finalisten van Humo's Rock Rally 2016 Rewind Productions en de Slagwerk-crew, die ondertussen al tal van elektronische toppers naar hun evenementen in Leuven hebben gehaald. 

Voor meer info omtrent het festival en het kunst- en ondernemersgedeelte kan je terecht op de website van Habitat Festival

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel