Belgisch remixrondje met Vhyce, Cabaret Nocturne en meer

Afgelopen week bracht ons Tomorrowland, de timetable van Pukkelpop en zowaar nieuw materiaal van Burial en Zomby. Allemaal goed en wel, maar naast die grote kleppers passeerde er ook klein maar fijn remixgeweld uit eigen streek op onze radar. Hieronder een waardig viertal!

Eerst aan de beurt is Cabaret Nocturne. De Brusselaar slorpt alle aandacht op van Tronik Youth z'n nieuwe EP op het eigen Nein Records. Een langzame pletwals die trage techno meer dan ooit bestaansrecht schenkt.

What's in a name bij Dikso Records? Naast de occasionele spelfout vooral de regelrechte waarheid. Vhyce gaat er op speelse wijze aan de haal met Daniel Solar en Andi de Luxe. Zwoele funk? Check!

Voor Ben Solar kan het dan weer niet hard genoeg gaan. Z'n herwerking van Stu & Brew dendert de duisternis in als weleer. Sinds deze week uit op Techno Legends Records.

Ook jongeling Skyentist krijgt een plekje in deze lijst. Met een breed pallet aan producetalent lijkt hij alles aan te kunnen, al draagt de iets afgeliktere house z'n voorkeur weg. Free download!

Ontdek meer...Remix
Artiesten in dit artikel
Tags