Ontdek nieuwe remixen van Lunice, Dixon, Fred Falke en meer

Er viel de afgelopen dagen heel wat lekkers in de remixmand. De comeback van Fred Falke, de supercombo van HudMo en DJ Shadow of de re-release van Dixon, bijvoorbeeld.

Foxtrott - Driven (Lunice remix)

Expect the unexpected kan perfect doorgaan als motto van Lunice. Hij gaf de Canadese liedjesschrijfster Foxtrott een bewerking met heel wat tribal drums en bonkige percussie. Topper!

DJ Shadow - Midnight In A Perfect World (Hudson Mohawke Remix)

Endtroducing... , de legendarische langspeler van DJ Shadow, geldt nu al meer dan een decennium lang als ware inspiratiebron voor beatmakers en muziekschrijvers aller lande. Zo ook voor de Schot Hudson Mohawke, die een remix mocht aanleveren. DJ Shadow kan die wel smaken en speelde 'm live.

Jake Bugg - Bitter Salt (Fred Falke Remix)

French house en Jake Bugg kwamen nog maar zelden in één zin voor, iets waar Fred Falke nu vakkundig verandering in brengt met z'n herwerking van Bitter Salt. De britpop is amper herkenbaar dankzij een (iets te) fel schijnende zomergloed.

Blossoms - Charlemagne (Lindstrøm Remix)

Stop wat instrumentale lijnen in de handen van Lindstrøm en er vloeit even later een catchy remix uit. Zelfs de lauwe original van Blossoms weet hij enkele niveaus op te krikken. Immer goed, de Noor.

Metronomy - Night Owl (The Juan Maclean Remix)

Nadat eerder Fatima Yamaha al een track vanop het nieuwe Metronomy-album Summer '08 remixte, is het nu de beurt aan de uptempo disco van The Juan Maclean vanop DFA. Glitterjackets aan!

Todd Terje - Snooze 4 Love (Dixon Remix)

Uitsmijter voor de geïnteresseerden; de remix van Dixon voor Todd Terje krijgt een re-release op die laatste z'n Olsen Records. Collector's item!