GoldFFinch brengt remix Tiefschwarz uit

Het Brusselse duo Yoann en Gilles, dat we beter kennen als GoldFFinch, pakt opnieuw uit met een straffe release. Na producties uit te brengen op toplabels als Turbo Recordings, Innervisions, Dirtybird en Get Physical volgt er nu een nieuwe remix om in te kaderen. Ze herwerken de track Downstairs van niemand minder dan Tiefschwarz. De remix wordt uitgebracht op Souvenir Music.

Eerder dit jaar maakte GoldFFinch nog indruk met hun sterke A/D/E/P op Get Physical en later volgde nog de Modification EP op Valence en Proliferation EP op Tiga zijn Turbo Recordings. Alsof dat alles nog niet druk genoeg was, kon je ze afgelopen zomer ook op heel wat festivals terugvinden.

Zo kon je hen reeds aan het werk zien op Paradise City en Wecandance en we tipten we hen ook als één van de niet te missen acts op Laundry Day. Daarbovenop komen dan nog eens tal van gigs in het buitenland, denk maar aan hun Aziatische tournee die in Zuid-Korea, Hong Kong, Thailand en Singapore passerde en sets in Berlijn en Litouwen.

Op 7 september verschijnt hun gloednieuwe remix van Tiefschwarz' Downstairs via Souvenir Music. Deze werd nu al via When We Dip op SoundCloud gelost.

Foto: © Oblique

Ontdek meer...Remix
Artiesten in dit artikel