Labyrinth Club: duo van muziek en gastronomie op ADE

De Hasseltse Labyrinth Club trekt eind oktober naar Nederland. Samen met sterrenrestaurant The Jane en evenementenorganisator/platenlabel CLICK, organiseert Labyrinth Club drie dagfeesten op het Amsterdam Dance Event. De muziek op 21/10, 22/10 en 23/10 in Dok Amsterdam wordt voorzien door respectievelijk Davide Squillace, Agents of Time (live), Darius Syrossian en nog vele anderen.

Op vrijdag 21/10 werken feestconcept en label Flying Circus en het label This and That eraan mee. Onder andere Davide Squillace en MANFLY (Audiofly en M.A.N.D.Y.) voorzien de muziek tijdens de openingsdag van het feestweekend. Check zeker het FB-event voor alle info!

Agents Of Time presenteert op zaterdag 21/10 zijn liveset Obscura. Ze nodigen kleppers uit als The Hacker, Patrice Baumel en Matthew Dear ter ondersteuning. In de tweede zaal zorgen CLICK en Labyrinth Club voor een liveset van Gabriel Ananda en nog veel meer. Lees alles over deze dag nog even na.

De derde en laatste dag staat in het teken van Do Not Sleep, een topconcept dat Ibiza als thuisbasis kent. Ze brengen enkele van hun vaste artiesten mee naar Amsterdam: Darius Syrossian, Alan Fitzpatrick, Leon en Nick Curly. Met deze laatste veldslag sluit Labyrinth Club zijn hoofdstuk ADE af. Alle informatie over deze derde dag vind je hier.

Naast de oren zullen ook de smaakpapillen verwend worden. The Jane, dat zijn chef-kok Nick Bril uitstuurt, voorziet het feestvolk van speciaal streetfood. Elke dag komen er gerechtjes aan bod die gebaseerd zijn op de artiesten die komen draaien. Zo kan je op zaterdag gaan proeven wat pakweg een Agents Of Time eens graag eet!