Nicolas Jaar kondigt komst naar België aan

Nicolas Jaar komt opnieuw naar ons land! Al een tijdje gonsden de geruchten omtrent een nieuwe plaat van de geniale producer, die nu lijken bevestigd te worden. Daarnaast begint een Europese tournee, die ook ons land aandoet. Op 1 december kan je Nicolas Jaar aan het werk zien in de Brusselse Ancienne Belgique.

Enkele dagen voor zijn live show in de Ancienne Belgique, speelt Nicolas Jaar op 28 november ook in L'Aéronef in Rijsel. Daar wordt het optreden aangekondigd als een onderdeel van een tournee die in het teken staat van een nieuw album, dat wellicht Sirens zal heten.

De geruchten dat Jaar een nieuw album klaar heeft, lijken dus steeds aanneemlijker te worden, al werd dit nog nergens door de artiest zelf of zijn entourage bevestigd. Zelf voedde hij de speculaties wel al door onlangs een internetradio te starten en verschillende artworks aan zijn Facebook-pagina toe te voegen.

Op 1 december stelt hij dus naar alle waarschijnlijkheid zijn album live voor in de Ancienne Belgique. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 september om 10 uur. Wie geen kaartje kan bemachtigen maar een kleine trip voor een optreden overheeft, kan ook proberen tickets te kopen voor zijn shows in L'Aéronef in Rijsel (28/11), Tivoli in Utrecht (02/12) of Paradiso in Amsterdam (03/12).

Vorig jaar bracht Nicolas Jaar nog een fenomenale set tijdens Roots of Minimal. Dat zijn live show in de AB een niet te missen avond is, is dus een understatement van formaat!

UPDATE (16/09/16):

De tickets voor de concerten in de Ancienne Belgique (01/12), Tivoli (02/12) en Paradiso (03/12) waren in een mum van tijd uitverkocht. Wie alsnog een ticket wil bemachtigen: voor het concert in Rijsel, L'Aéronef, net over de Franse grens, zijn er voorlopig wél nog online tickets te koop

Foto: © Jeremy Liebmann

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel