Justice presenteert single Randy

Het Franse duo Justice heeft meer info vrijgegeven omtrent de release van hun derde studioalbum. De opvolger van Cross en Audio, Video, Disco zal Woman heten en na de eerste hitsingle Safe n Sound, volgt nu een nieuwe single, getiteld Randy.

In juli ging de bal aan het rollen, toen een luisteraar opmerkte dat de eerste track gespeeld door Busy P op Sonàr Festival, door Shazam werd aangeduid als een nieuwe single van Justice. Wat later volgde de bevestiging in de vorm van single Safe n Sound, die wereldwijd goed scoorde en op Studio Brussel een week lang Hotshot was.

Nu is er meer info omtrent het bijhorende album bekend gemaakt. Justice plaatste het artwork van het album, dat eind 2016 zou verschijnen, op Instagram en tijdens een interview met Annie Mac op BBC Radio 1 gaven ze extra duiding. 

Daarnaast stellen ze ook de nieuwe single Randy voor, alweer om duimen en vingers bij af te likken. Beluister 'm hieronder! 

Het album Woman zal normaal op 18 november via Ed Banger Records worden uitgebracht. Op vrijdag 16 september volgt een eerste release party in Londen met Busy P en Clara 3000. Wie zich inschrijft op dice.fm kan gratis tickets scoren!

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel