Daft Punk lost nieuwe single met The Weeknd

Lange tijd gonsden de geruchten dat The Weeknd en het legendarische duo Daft Punk samen in de studio zaten. Eerst volgde vrij onverwacht de bevestiging in de vorm van single Starboy, die ook de titeltrack zal vormen van The Weeknds volgende album, en nu verscheen ook een tweede samenwerking onder de noemer I Feel It Coming.

Sinds hun album Random Acces Memories hebben de heren van Daft Punk nog niet zo veel muziek uitgebracht. Ze werkten mee aan Pharrell Williams zijn album en je kan ze ook vinden op de credits van Kanye West zijn plaat Yeezus, maar daarnaast bleef het, zoals meestal, vrij stil rond hen. 

Eerder dropte The Weeknd uit het niets de titeltrack van zijn volgende album Starboy, dat op 25 november wordt uitgebracht. Wie zien we daar blinken als featuring artists? Jazeker, Daft Punk!

Nu volgt een nieuwe single I Feel It Coming die je hieronder kan beluisteren.

Het album Starboy wordt voor de geprezen Canadese artiest The Weeknd de snelle opvolger van zijn succesvolle Beauty Behind The Madness uit 2015 waarop hits als The Hills en Can't Feel My Face te vinden waren.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel