Album Nicolas Jaar komt er sneller dan verwacht

Eindelijk kunnen we alle geruchten en roddels van tafel vegen, want Nicolas Jaar heeft het nu volledig zelf bevestigd: er komt een nieuw album aan, hoera! Het album zal Sirens heten en zes tracks bevatten. De release volgt al op 30 september via Other People.

Eerder richtte de in de VS gevestigde Chileen Jaar een internetradio op en kondigde hij een tournee aan. Wat voor de hand lag, is nu dus 100% zeker: de live tournee zal volledig in het teken staan van de nieuwe plaat. Deze tour houdt ook halt in ons land, maar de tickets voor het optreden in de Ancienne Belgique waren in een mum van tijd uitverkocht.

Sirens zal 'slechts' zes tracks bevatten. Maar wie Jaar wat volgt, weet dat de geniale producer zijn hand niet omdraait voor tracks die een kwartier lang duren. De digitale release volgt al vroeger dan verwacht, namelijk op vrijdag 30 september via Jaar zijn eigen label Other People, maar het album zou wel eerder al te horen zijn op zijn internetradio. De vinyl- en cd-release volgt dan twee weken later op 14 oktober.

Tracklist 
01. Killing Time 
02. The Governor 
03. Leaves 
04. No 
05. Three Sides of Nazareth 
06. History Lesson 

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel