Hoogtij voor dj's, producers en muzikanten op Poppunts Play & Produce

Op 19 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van Play & Produce. Onder andere Lone, Glenn Astro en The Subs komen je allerlei tips en tricks omtrent producen, draaien en ruwweg musiceren geven. "De dag voor iedereen into electronic music" luidt het vanuit Poppunt, organisator van dienst. Het evenement vindt plaats in de Vooruit te Gent.

Poppunt is hét Belgisch aanspreekpunt voor iedereen die (aan de backend van) muziek bezig is. Met een reeks lectures zullen proberen van jou een betere muzikant te maken. Naast bekende artiesten als Lone spreekt bijvoorbeeld ook Dennis Desantis, Head of Documentation bij Ableton en auteur van Making Music: 74 Creative Strategies for Electronic Music Producers

Je krijgt de kans om je muziek en mixtapes te laten luisteren door een hoop bekende mensen uit alle kanten van de muzikale wereld. Oaktree stelt zijn oren te leen, maar ook Sasha Van der Speeten, freelance muziekredacteur voor De Morgen komt advies geven. De hele lijst dus. Waar je heel wat bekende namen als Jochem Daelman (organisator van Horst) en Lennert Coorevits (Compact Disk Dummies) zal tegenkomen, kan je hier terugvinden. Stuur nu al je mixtapes en tracks in op vi.be

In de Playground kan je van allerlei nieuwe technologie proeven. Producten van Sennheiser, Pioneer en nog veel andere marktleiders kan je daar aan de tand voelen. Verder zijn er ook een viertal workshops voorzien van artiesten als Bafana en Juice Blender.

De dag wordt afgesloten met een aftershow waarin Lone, Glenn Astro, La Fine Equip en Maverick muziek voorzien in KERK. 19 november aankruisen in de agenda dus!

Ontdek meer...Event