Kowboys and Indians strikt Perc & Truss in Kompass

Wanneer technotoppers als Perc of Truss naar ons land afzakken, wrijven alle technoliefhebbers zich in de handen. Wanneer ze bovendien een exclusieve b2b-set brengen in de Gentse technohotspot Kompass vlak voor een nationale feestdag, kan het helemaal niet meer stuk!

Het lijstje namen dat Kowboys and Indians, het concept dat indertijd aan de basis lag van Kompass, naar de Arteveldestad wist te lokken, wordt stilaan duizelingwekkend. Surgeon, Marcel Dettmann, Rebekah, Luke Slater, Tommy Four Seven, Speedy J, allen passeerden ze er reeds de revue.

Ook de Britse klepper Perc was er al te gast. Voor de Halloween-editie op maandag 31 oktober, keert hij terug en neemt hij compagnon Truss mee. De twee zijn dan ook geen vreemden voor elkaar. Zo bracht Truss - die samen met zijn broer Tessela het label Poly Kicks runt - al geregeld muziek uit op Perc zijn label en ze doken al geregeld samen de studio in.

Tijdens Kowboys & Indians brengen ze een exclusieve B2B-set, waarbij ze worden bijgestaan door RIMBU-resident TWAN, CEDO van Charged, founding father Massimo Mephisto en een live act van Substance and Program

Naast Kowboys and Indians, keert ook de piratenbende van Feestgedruis terug naar Kompass. Op 5 november nodigen zij er onder meer Super Flu, graag geziene gast op labels als Monaberry en Moon Harbour, en Tobi Neumann uit. Ook eigen gezanten als Vision Machine, WHIZZ en Ishtar kunnen niet ontbreken! Tickets voor die avond zijn binnenkort verkrijgbaar aan €15 in voorverkoop.