Een marathon aan elektronische muziek in Brussel

Binnenkort start vanaf vrijdag 14 oktober in Brussel het eerste Brussels Electronic Marathon-festival. Geen loopwedstrijd, maar wel 100 Brusselse artiesten verspreid over 40 events gedurende 3 dagen. 

Op een 30-tal locaties in Brussel worden tijdens deze drie-daagse tal van voorstellingen, workshops, concerten, DJ-sets, live-optredens en muziekinstallaties georganiseerd. Zo wil de organisatie achter het festival het grote publiek de kans geven om kennis te maken met de verscheidenheid en rijkdom van de Brusselse elektronische muziekwereld.

Brussel weer aantrekkelijk maken, is een campagne die dus niet alleen het stadsbestuur voert naar potentiële toeristen toe. Op het Brussels Electronic Marathon Festival zullen zo’n 100 Brusselse artiesten u namelijk proberen te overtuigen van de culturele rijkdom die Brussel te bieden heeft.

Onder andere Marek HemmannHighbloo (foto), Avondlicht (Live), Michael Calfan, Mickey en DJ Odilon zullen tijdens deze Marathon de benen van het publiek aan het dansen krijgen. Uiteraard kan ook een voorstelling van de documentaire The Sound of Belgium niet ontbreken. Verder staan er ook nog ‘electronic brunches’ en een introductie muziekproductie in het gerenommeerde SAE-instituut.

Voor het volledige programma kan u terecht op www.bem.brussel, dat aan de hand van een handige interactieve kaart van Brussel een overzicht van de verschillende activiteiten per dag geeft. Begin maar alvast uw route te plannen, want er valt dus heel wat te beleven in Brussel van 14 tot 16 oktober!

Ontdek meer...Telex