Antwerpen verwelkomt nieuwe club Kelly Palmer

De stad Antwerpen is weer een club rijker. Vanaf zaterdag 15 oktober palmt Kelly Palmer de kelders van het Ramada Plaza hotel in. Komende maand prijken er al meteen heel wat mooie namen op de affiche.

De opening van Kelly Palmer komt er amper een week nadat Club Magic op dezelfde locatie de deuren voor de laatste keer achter zich toetrok. Op 15 oktober viert de nieuwe club haar opening met John Noseda, BAFANA, Palmera én een ‘very special guest’ vanop Kompakt Records. Aan de filmpjes die de club deelt te zien, wordt dat Patrice Bäumel, wat niet onlogisch zou zijn gezien de man die avond al in de buurt speelt.

Ook voor de komende weken belooft Kelly Palmer al enkele vette feestjes. Zo komen onder andere Pachanga Boys, &ME, Eran Aviner, Culoe De Song en Borealis de decks onveilig maken. Verder hosten ze ook de afterparty van Goose hun show in de Lotto Arena en mag Nico Morano samen met zijn bevriende dj’s een avond lang de club overnemen.

Veel om naar uit te kijken dus, daar in de kelders van het Ramada hotel. De deuren gaan zaterdag open om 23 uur. Voor middernacht kom je er gratis in. Er kunnen maximaal 350 dansers binnen bij Kelly Palmer, je komt dus beter op tijd!