Marco Bailey lost nieuwe EP

Dat Marco Bailey nog steeds een grote naam is in de technowereld kan niet ontkend worden. Daarvan getuigt zijn remix voor 999 ft. Amadeas, die op de compilatie van het Carl Cox en Jon Rundell's Intec Digital label verschijnt. Een behoorlijke eer als je weet dat dit pas de derde compilatie van Pure Intec is sinds 2004. Bailey stond eerder dit jaar ook al op de laatste Drumcode-compilatie die ter ere van de twintigste verjaardag van het label werd uitgebracht. Na een druk Ibiza-seizoen waarop hij elke week zijn MATERIA-events organiseerde, komt hij op 21 oktober weer met een eigen EP: Gravity Drag op zijn eigen label MBR Limited. Remixers van dienst zijn Duitser Markus Suckut en Fransman Shlømo, die meteen twee remixes maakte van het nummer Lost Gravity.

De originals Lost Gravity en Gravity Drag werden deze week reeds op SoundCloud gezwierd. Ze vertonen behoorlijk wat gelijkenissen: beiden zijn het harde technotracks die bol staan van de krakende electrogeluiden, perfect materiaal voor een avondje stampen in je favoriete danscafé. Hieronder kun je beide nummers alvast beluisteren.

Wie de remixes wil horen kan deze dus vanaf 21 oktober kopen, wij beluisterden alvast even de previews die van deze nummers online geplaatst werden en zijn vooral te vinden voor de Shlømo Remix 1 van Lost Gravity. 

Foto: © Materia / phrank photographics / tillate España