Stil Vor Talent brengt nieuw compilatiealbum

Heugelijk nieuws uit Berlijn: het geweldige Stil Vor Talent van Duitser Oliver Koletzki komt met een nieuw compilatiealbum. Het label wil de luisteraars met zijn compilatiealbums op een muzikale trip doorheen Berlijn begeleiden. Zo ook met de nieuwe compilatie Kottbusser Tor!

De eerste editie van de reeks heette Schlesisches Tor, naar een levendige buurt in het hartje van Kreuzberg, de buurt waar het label ook zijn huisvesting heeft. Het tweede compilatiealbum heette dan weer Teufelsberg, naar de kunstmatige heuvel gelegen in West-Berlijn waarop nog steeds een voormalig afluisterstation van de Amerikaanse geheime dienst staat, dat tot de val van de Berlijnse muur gebruikt werd. Op deze albums zijn onder andere artiesten als AdriatiqueKellerkind en Solomun te vinden.

Het derde en nieuwste compilatiealbum heet Kottbusser Tor, naar het gelijknamige plein in het kloppende hart van de Berlijnse buurt Kreuzberg. Dit compilatiealbum telt 26 nummers die zorgvuldig werden uitgekozen door labelbaas Koletzki. Veelbelovende artiesten die op dit album staan zijn onder andere Several Definitions, Julian Wasserman, Stephan Hinz en Julian Jeweil.

Veel van de nummers die op dit album staan zijn al enige tijd uitgebracht dus liefhebbers van de muziek kunnen meteen aan het kopen slaan. Ook op dit album overheerst de dromerige techno die ook terug te vinden is in nummers van artiesten als pakweg Mind Against of Tale Of Us. Gemakkelijkheidshalve bezorgen wij u hieronder ook al snippets van alle nummers die op het album staan, geen dank!