Kozzmozz teaset met livestreamsessie

Op zaterdag 5 november palmt het Gentse technosucces Kozzmozz opnieuw de ArtCube in voor een stomende avond met onder meer Slam (live), Tommy Four Seven, Vril (live) en Drumcell. In afwachting van deze editie pakken ze nu al uit met een nieuwigheidje: op donderdag 27 oktober zullen enkele Belgische artiesten die we geregeld op Kozzmozz-line-ups terugvinden, een livestreamsessie geven.

Kozzmozz-resident en boegbeeld Spacid opent de livestream om 20u. Hij wordt na een uurtje opgevolgd door Ohm-frontman Pilose, die onlangs nog zijn Fuzz Five voor ons samenstelde. Pilose staat ook aan het hoofd van het bookings agency Korridor, dat eerder deze week nog een straffe naam aan het roster mocht toevoegen, namelijk de livestreamopener Spacid.

Border One, eveneens lid van Korridor, zet de sessie dan verder om 22u. Dit rasechte toptalent kan reeds een sterke discografie voorleggen op toplabels als Wolfskuil. Tot slot wordt de livestream in stijl afgesloten door Token-labelbaas Kr!z. Hem kan je net als Spacid aan het werk zien tijdens het Kozzmozz-festijn op 5 november.

Tickets voor Kozzmozz met Slam (live), Tommy Four Seven, Vril (live), Drumcell, Keith Carnal, Stanislas Tolkachev (live), Spacid en Kr!z zijn nog steeds online verkrijgbaar aan €23. Meer info kan je vinden op het Facebook-evenement.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel