Klub Goud gloeit dan toch nog na

Tot enkele weken geleden dacht iedereen dat het game over was voor de hoogste club van ’t land, maar niks is minder waar. Klub Goud in Antwerpen heropent de deuren om heel de winter lang bezoekers te ontvangen. Vanaf 4 november kan je opnieuw de lift nemen naar het 21ste verdiep van de A-Tower en genieten van een club met een magnifiek uitzicht.

Afgelopen zomer zette Klub Goud enkele knallende avonden neer in hartje Antwerpen. De pop-up club bleek een groot succes en dat is ook eventorganisatoren niet ontgaan. In november staan onder andere Boss, Goldrush, Noord en Faisal Invites #3 op het programma.

Noord, partner van mini-festival Borgerwood, neemt de re-opening voor zijn rekening. Op vrijdag 4 november staan Soumaya Phéline, Arno Lemons en Karawane achter de decks in Klub Goud. Verwacht je aan funk, house en techno. Zaterdag 5 november is het de beurt aan Warm. Zij nodigen Fouk uit, Nederlanders die onder meer een EP uitbrachten op Detroit Swindles Heist Recordings.

Verder staan Boss (25/11) en Goldrush (30/11) op het programma in Klub Goud. Boss bouwde op twee jaar tijd een heel sterke reputatie uit en voorziet ons met Bibi Seck aan de knoppen van de betere trap, RnB en hip-hop. Goldrush, een samenwerking tussen Atmosphere Records en FloorFiller, nodigt Amelie Lens en Leesa uit voor een nacht vol house en techno.

Naast de club op de 21ste verdieping behoudt de A-Tower ook zijn bar op de 4e verdieping. Bar Gloed krijgt een winterjas aan en wordt omgedoopt tot Bar Nagloed. Nog in datzelfde gebouw kan je de voetjes onder tafel schuiven en een hapje eten in restaurant Noorderlicht.

De volledige programmering voor november kan je hier bekijken, maar hou Klub Goud zeker in het oog via hun Facebook-pagina voor meer informatie.

Coverfoto copyright: Klub Goud.

Gerelateerd