Petrol en Piaf nemen afscheid met drie finale feestjes

Antwerpen verliest binnenkort weer twee van zijn nachtelijke uitgaansgelegenheden. Petrol, en daarmee ook het naburige Piaf, sluiten namelijk eind november de deuren. Op 19 en 26 november vinden de twee laatste feestjes plaats aan de d’Herbouvillekaai.

Het was al sinds deze zomer bekend dat beide clubs hun deuren moesten sluiten, aangezien het contract met het vastgoedbedrijf AG Vespa afliep. Je kon een aantal maanden geleden bij ons al het volledige verhaal lezen achter de sluiting. Sinds deze week is ook het volledige programma bekend voor de laatste feestjes.

Op zaterdag 19 november opent Petrol de deuren voor een avondje vertier met onder andere Halve Neuro, Discobaar A Moeder én presentator van Playground op Studio Brussel Jeroen Delodder.

Een week later, op zaterdag 26 november, vindt dan de allerlaatste avond in Petrol plaats. Die avond komen onder andere de Nederlanders Monica Electronica en Josz Lebon plaatjes draaien. Daarnaast staan ook een aantal landgenoten op het programma, waaronder Fredo & Thang en Guy-Ohm.

Die nacht vindt ook in het naburige Piaf een finaal feest plaats. Daar kan je dansen op de beats van het Italiaanse Hunter/Game en van Eran Aviner.

Wie dus nog een laatste keer wil dansen in de gebouwen aan de kaai in Antwerpen, rept zich maar beter naar Petrol en Piaf voor deze ultieme dans.