Bonobo kondigt nieuw album Migration aan

Bonobo is terug! Simon Green brengt drie jaar na The North Borders een nieuw album uit. Onlangs postte Bonobo nog een teaser waar graffitiartiesten zijn logo naast verschillende kunstwerken op een muur spuiten. Nu geeft hij duidelijkheid door een stukje van zijn nieuwste single Kerala op sociale media te posten, samen met de releasedatum en titel van het nieuwe album.

 

Het zesde studioalbum van Bonobo wordt uitgebracht op 13 januari 2017 en zal Migration heten. Ook deze keer zal het album uitgebrackt worden op Ninja Tune. Op Migration zullen ook samenwerkingen te horen zijn van onder andere Nick Murphy, ook wel bekend als Chet Faker, en Michael Milosh van Rhye. Als extraatje op het heugelijke nieuws is er ook de nieuwe single Kerala, mét videoclip! Op het nummer zal een sample van R&B-zangeres Brandy je waarschijnlijk bekend in de oren klinken. De videoclip is een aaneenschakeling van loops waarin je hoofdpersonage Gemma Arterton, ook wel bekend van Quantum Of Solance, volgt.

Ook voor degene die Bonobo graag live zien, is er goed nieuws! Op 7 maart 2017 zal hij de Ancienne Belgique aandoen op zijn Migration-tour. Je kan het album op voorhand bestellen via Bonobo zijn website of iTunes. De single Kerala is te beluisten op Spotify en Apple Music.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel