Extrema Noir beloont verantwoordelijke bestuurders

Op 3 december vindt de tweede editie plaats van Extrema Noir, deze keer in de Ethias Arena in Hasselt. Na een zeer succesvolle eerste editie vorig jaar in de Waagnatie in Antwerpen, kan het weinig anders dan ook dit jaar een geslaagd feestje te worden.

Het indoor festival tracht vooral de volgende generatie producers aan bod te laten komen, zonder al te veel headliners. Toch moet de line-up zeker niet onderdoen met namen als DkA, Amelie Lens, Gary Beck en Alex Niggemann

Opvallend is dat de organisatie dit jaar aandachtig is voor diegenen die ons veilig thuis afzetten na het feestgeweld: onze BOB. Momenteel is er een ticket-actie waarbij je vijf tickets krijgt maar enkel betaalt voor vier. Je krijgt een eigen parkeerplaats net voor de deur en een gratis Extrema compilatie-cd voor de terugrit.

Ook aan misbruik van de actie is er gedacht: wanneer je vertrekt moet de bestuurder een alcoholtest afleggen om zeker te zijn dat iedereen veilig thuisgeraakt.

Gewone tickets kosten zo'n € 39. Om gebruik te maken van de BOB-actie kan je op de website van Extrema Noir de vijf tickets in één keer kopen voor € 156. 

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel
DkA