Icicle maakt sublieme promomix voor Star Warz

Op 23 december is het weer zover: Star Warz in de Vooruit in Gent. Deze keer werd het Britse Shogun Audio, toch wel éen van de meest toonaangevende labels in de drum ‘n’ bass-wereld, uitgenodigd. Een van hun bekende namen op de roster, Icicle, bokste nu voor het Belgische feest een sublieme promomix in elkaar!

Star Warz heeft een straffe line-up weten te strikken voor hun opkomende editie. Liefhebbers van drum 'n' bass kunnen aan 170 beats per minuut calorieën komen verbranden op sets van o.a. Icicle, Technimatic, Ed:it, Prolix en Fourward (die er zijn nieuwe album, Expansion, komt voorstellen).

Talent vanop eigen bodem is er in de vorm van Hypoxia, One87 (met MC Mush) en Tito & Echo VirusIcicle, een naam die al sinds jaar en dag muziek uitbrengt op Shogun Audio, maakte voor de gelegenheid een promomix:

Icicle valt meteen met de deur in huis met het tot nu toe nog onuitgebrachte Bluntwraps van Signs. Het tempo van deze iets tragere openingstrack wordt een aantal nummers aangehouden. Zo krijgen we onder andere een onuitgebrachte mix van zijn eigen track Problem te horen. Met het hyperactieve Minimalinski van Misanthrop schotelt hij ons een hoger tempo voor, dat ook wordt aangehouden tijdens de rest van de mix.

Ook landgenoot Alix Perez (die eveneens nummers uitbracht op Shogun Audio) komt aan de beurt met zijn nieuwe track, The Raven. Verder krijgen we nummers van onder andere Noisia, Fourward & Mefjus en Rockwell te horen.

Wie wat bekend is met deze artiesten weet dat dit niet het soort mix is om op te zetten tijdens uw wekelijkse mindfulnesstraining. Ideaal materiaal wel om uw kerstweekend knallend in te zetten!