Prydz pakt uit met nieuwe Pryda EP en grootste show ooit

November staat bol van het nieuws wat betreft onze favoriete rosse Zweed van middelbare leeftijd: Eric Prydz. Vorige week was er niet alleen de terugkeer van zijn podcast EPIC Radio (na twee jaar stilte), maar ook de aankondiging en razendsnelle uitverkoop van de grootste show uit zijn carrière tot dusver: de vijfde incarnatie van Eric Prydz In Concert ofwel EPIC 5.0 op 27 mei 2017 in Londen.

We hebben het over de immense soloshow van Prydz die in 2011 voor het eerst plaatsvond in Brixton Academy en sindsdien zelfs Madison Square Garden deed uitverkopen. Het concept werd sinds de start steeds knapper en grootser en is volgens velen de meest geavanceerde show van het moment in de wereld der elektronische muziek – how about those holograms.

Daarnaast is er gelukkig ook muzikaal nieuws. Na de release van zijn Backlash/The Tournament EP via techno alter ego Cirez D in oktober, komt er eveneens een nieuwe EP aan van dat andere gezicht Pryda. Die laatste EP zal waarschijnlijk bestaan uit de nummers The End Is Just The Beginning en The Future, die werden bevestigd tijdens de laatste EPIC Radio. De release is voorzien voor 21 november, de tracks kan je hieronder al eens luisteren.