Fuzz Exclusief: première Michael Klein - Signal Response (Amelie Lens remix)

Michael Klein moet je er niet van overtuigen; Belgians do it better. De Duitser vroeg - én kreeg - Belgische technokomeet Amelie Lens achter de remixknoppen. Fuzz mag haar bewerking van Signal Response nu exclusief in première brengen! 

Amelie Lens schoot het afgelopen jaar als een pijl uit een boog richting het firmament der Belgische techno anno 2016. Met Exhale palmde ze menig setlist in, Labyrinth Club host haar energieke clubnights, het prestigieuze Second State van Berlijns duo Pan-Pot wou 'r absoluut op het roster en zelfs Awakenings gaat voor de bijl. Het resulteerde in een stevige reputatie, een Fuzz Five én twee RBEA-awards.

Dat ze stilaan buiten de landsgrenzen eveneens hoge ogen gooit, hoeft dan ook geen betoog. Zo richtte Frankfurter Michael Klein met BLK DRP een eigen label op, waarbij de Antwerpse als remixer op de allereerste release prijkt. Over waarom hij per sé Amelie Lens als remixer wou, vertelde Michael Klein Fuzz hetvolgende;

"Sinds Amelie de Second State-familie van Pan-Pot vervoegde, zitten we op eenzelfde muzikaal level. Ik ondervond dat we in onze muziek dezelfde taal spreken en dezelfde visie delen over wat underground techno nu juist is. Het klikte meteen en we bleven contact houden over wat er in onze levens en carrières afspeelde. Ik was dan ook erg blij dat ze deze remix met zo'n grote drive wou afleveren." - Michael Klein

Luister hieronder exclusief naar de full length Signal Response remix die Amelie Lens voor Michael Klein afleverde. De release van de BLK DRP #1 EP staat voor donderdag 8 december gepland. Je kan Michael Klein volgen op z'n Facebook, Soundcloud en RA.

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel