Kozzmozz strikt Surgeon en Jeroen Search (17/12)

Op zaterdag 17 december is het weer zover: Kozzmozz! Ook deze keer strikt deze vaste waarde in het Gentse en bij uitbreiding Belgische uitgaansleven weer enkele topnamen die de Vooruit op zijn grondvesten zullen doen daveren. Opvallend is dat veel van de artiesten livesets komen spelen, hetgeen altijd een meerwaarde is naar onze bescheiden mening.

Eerste naam: niemand minder dan de Brit Anthony Child, beter bekend als Surgeon. Surgeon draait al een hele tijd mee en met verschillende releases op Tresor, een eigen Fabric-album (editie 53) en remixes voor onder andere Dave Clarke, Green Velvet en zelfs Thom Yorke behoort hij tot de absolute top.

Nog zo’n topnaam die een liveset komt spelen op deze editite is onze noorderbuur Jeroen Search. Search brengt al sinds midden jaren ’90 muziek uit en was dit jaar nog te gast in ondere Berghain en op Awakenings. Van hem ken je waarschijnlijkThe Future Is Ours, een nummer dat trouwens ook regelmatig terugkomt in sets van Dave Clarke.

Ten derde hebben we de mysterieuze Duitser SNTS. Over de identiteit van de man kunnen we je bitter weinig vertellen. Wel weten we dat hij tijdens zijn livesets een zwart masker draagt en hard, zeer hard, draait. Meer hoeven wij niet te weten!

Ook landgenoot Parheim komt een liveset  brengen. Parheim is geen onbekende in het Gentse nachtleven, onder zijn vroegere naam Fubar draaide hij regelmatig in Decadance en ook nu host hij er nog zijn Plasma-feestjes. Uiteraard mogen tenslotte ook Kozzmozz-residents Kr!z en Spacid niet ontbreken. Ons advies: wees erbij op deze trip!