FloorFiller verwent ons met een liveset van Âme in Café d'Anvers (09/12)

De leukste kerk van het land blijft internationale topacts toevoegen aan haar reeds spectaculaire lijst. Deze keer krijgt FloorFiller de eer om Café d’Anvers over te nemen en onder te dompelen in kwalitatieve muziek. Een liveset van Âme en dj-sets van Joyhauser, Decoy, Konna en Jerrymore staan vrijdag 09/12 op ons te wachten in Antwerpen.

Hoewel het niet de eerste keer is dat Âme naar ons bescheiden landje komt, zijn ze nog niet gedoopt in Café d’Anvers. Het Duitse duo vormt samen met Dixon de fundering van Innervisions. Op Innervisions kwamen al iconische releases uit van grote artiesten. Denk aan Laurent Garnier, Ten Walls, Hunter/Game, Agoria, Recondite en Culoe De Song.

Âme staat garant voor een strakke liveset. Dat hebben we vanop de eerste rij mogen meemaken op DGTL Amsterdam en we raden hen dan ook ten stelligste aan bij liefhebbers van melodieuze house en techno. Frank Wiedemann, die de live sets voor zijn rekening neemt, draait al lang mee in de scene en heeft dus ervaring genoeg om een club in vuur en vlam te zetten.

Joyhauser vinden we op zowat elke affiche terug waarmee FloorFiller iets te maken heeft. Geen grote verrassing als je weet dat ze al jaren meegroeien met het concept als residents. Ze lijken verse EP's uit de mouw te schudden alsof het niks is en zijn druk bezig met dj-sets te draaien over het ganse land. In september kwam hun Deeznuts EP nog uit op FloorFiller Music en onlangs nog kwam de nieuwste FloorFiller-compilatie uit waarop een track van Joyhauser te vinden is.

Hieronder vind je een muzikaal voorsmaakje voor FloorFiller op 09/12.

De andere residents van dienst zijn Decoy en Jerrymore. Decoy, vroeger bekend als Nick Vallon, staat samen met Jerrymore aan de basis van het concept FloorFiller. Samen brachten ze Future One uit, een track die we eveneens terugvinden op de nieuwe compilatie van FloorFiller Music. 

De vreemde eend in de bijt is Konna. Sinds september krijgt hij elke zaterdagavond een uurtje de tijd om de luisteraars van Studio Brussel te verwennen met de beste houseplaten van het moment. De bezieler van Helder (feestconcept met roots in Klub Goud) en Nocturne opende dit jaar nog de Booth op Pukkelpop.

De early bird tickets zijn ondertussen allemaal de deur uit, maar gewone tickets zijn uiteraard nog beschikbaar via deze link. Wil je kans maken op een gratis duoticket? Neem dan deel aan onze wedstrijd. Café d’Anvers opent vanaf 23u de deuren. Indien je van Limburg komt, kan je meerijden met de partybus. Alle info over FloorFiller vind je terug op floorfiller.be. Voor details over het evenement kan je terecht op de Facebook-pagina.