Gloednieuw Londens concept Printworks presenteert indrukwekkende line-up

Met de storm die heerste rond de sluiting van Fabric in Londen werd er weinig ander nieuws uit de Britse hoofdstad opgepikt. Jammer, want binnenkort gaat er een nieuw concept van start dat sterk doet denken aan de voormalige club De School in Amsterdam.

Printworks gaat officieel van start op 4 februari en is een project van verschillende organisaties. Zoals de naam doet vermoeden betreft de locatie een oude drukkerij die ooit de grootste was van West-Europa. Met een capaciteit van 2500 feestvierders, meer dan 100 lasers, custom lichtinstallatie en een geluidsinstallatie van L'Acoustic en SB28 zou dit wel eens dé nieuwe venue kunnen worden van het Londense nachtleven.

Deze week kondigde de organisatie de eerste namen aan die er in de komende maanden zullen vertoeven achter de draaitafels. Hou u vast voor een lijstje om uw vingers af te likken: Joy Orbison, Daphni (Caribou), Ben Klock, Adam Beyer, Nina Kraviz, Maya Jane Coles, Chris Liebing, Butch, The Martinez Brothers, Maribou State, Seth Troxler, Luciano, Alan Fritzpatrick, Hot Since 82 en Gold Panda zijn enkele van de 30 namen die bevestigd zijn. Op 7 december zullen de specifieke datums van de evenementen bekend gemaakt worden.

Voor de geïnteresseerden: ticketjes voor de Eurostar worden verkocht vanaf 39,- EUR...