Aftrwhat Records heeft eerste release klaar

Het Belgische muzieklandschap is een label rijker! De organisatie AFTR, gekend van hun events en hun Aftrsun Festival, besloten hun kennis en ervaring in een nieuw concept te gieten, Aftrwhat Records was geboren! Op Kerstdag ziet de eerste release van Dimster & Tiggeri het levenslicht.

AFTR maakte oorspronkelijk vooral naam en faam met hun events, waarbij hun NYE-feestje steevast eruit sprong. Zo ook dit jaar; op Oudjaarsavond en Nieuwjaar worden onder meer Catz 'n Dogz, Flapjackers en Joyhauser uitgenodigd in het Kasteel Van Hoen. Daarnaast begonnen ze ook een eigen festival, Aftrsun Festival, dat dit jaar met H.O.S.H., Dominik Eulberg, James Ruskin, Pfirter en Matthias Tanzmann tijdens zijn tweede editie al heel wat mooie headliners kon voorschotelen. 

AFTR groeide nog verder en fungeerde na verloop van tijd ook als bookingskantoor voor artiesten als J.KØPS, Unclesand, Ben Solar, Natasja en Dimster & Tiggeri. Die laatsten krijgen nu de eer de eerste release op het gloednieuwe Aftrwhat Records te verzorgen. 

De snippets van de tweeledige Hit & Run EP, die naast de titeltrack ook nog het nummer Back To Colours bevat, zijn nu online te beluisteren via SoundCloud. De release zelf volgt op 25 december.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel