Belgen op nieuwe release Version Collective

Het label Version Collection uit Miami, vorig jaar uit de grond gestampt, is al een jaar aan het werk om kwaliteitsvolle dubstep de wereld in te sturen. Onder andere met hun Certified Organic album, waar nu dus een vervolg aan wordt gesmeed. 

Nu komt het Amerikaanse label met Certified Organic 2 waarop 29 artiesten artiesten hun kunsten tentoonstellen, zo ook uit ons landje. Niet één, maar twee Belgische producers krijgen de eer toegewezen om de dubstep-legacy verder te zetten: ARtroniks en BunZer0.

De Gentse ARtroniks producet ondertussen al tien jaar en was al aanwezig op noemenswaardige events zoals Tomorrowland en Rotation, alsook de dubstep-veteraan BunZer0 heeft zijn plekje wel verdiend. De afgelopen twintig jaar doorkruiste hij het hele land en releasete hij een hoop muziek. Beiden zijn tegenwoordig ook actief op de bass-georienteerde radiozender SUB.FM

Het staat dan ook buiten kijf dat deze heren verdiend op Certified Organic 2 te beluisteren zijn, dat trouwens op 27 december uitkomt. 

 

 

 
Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel